tiistai 20. elokuuta 2013

MIESTEN SYKSYN TRENDIT 2013

Elokuu
Kirjoittanut: Kata K.


Sporttiset vaikutteet jatkavat miesten syysmuodissa. Canvaskengät ja tennarit voi huolettaa yhdistää kesän jälkeen myös astetta asiallisempaan toimistovaatetukseen. Kun siirryt auringosta sisätiloihin, vaihdat vain T-paidan skarppiin kauluspaitaan ja shortsit pitkiin housuihin. Festarikesän ja puistossa vietettyjen päivien jälkeen syksyksi kannattaa tosin hankkia suosiolla uusi, siisti tennaripari.

Andiamo


RAITA VAIHTUU RUUTUUN
Kesän jälkeen merihenkiset raitakuosit vaihtuvat klassisiin ruutupaitoihin. Mausta kokonaisuutta villatakilla tai miehekkäällä farkkuliivillä. Miehen kannattaa panostaa syksyllä laadukkaaseen takkiin, joka istuu hyvin hartioista. Alkusyksystä takin linja saa olla melko lyhyt: baseball-henkiset, niukan malliset takit ovat jälleen muotikartalla.
Andiamo


Tänä syksynä kannattaa harkita myös laadukkaaseen nahkatakkiin sijoittamista. Vaikka klassisin nahkatakin väri on tuttu ja turvallinen musta, värillinen nahkatakki voi tehdä asusta kiinnostavamman pienellä vaivalla. Kantajalleen sopiva takki pelastaa monelta pukeutumispulmalta ja ryhdistää koko asukokonaisuuden – aivan kuten laadukkaat, hyvin hoidetut nahkakengätkin.
Tango


VALITSE VÄRIÄ
Anna tänä syksynä värien näkyä, äläkä piiloudu iltojen hämärtyessä kokomustaan. Myös jalkinemuodissa saavat näkyä murretut sävyt kuten sinappi ja viininpunainen. Värilliset farkut kuuluvat syksyn tullen miehen vaatekaappiin. Yhdistä ne skarppiin bleiseriin ja rentoihin tennareihin, niin asussa on sopivasti sekä rentoja, että asiallisia elementtejä. Syksyn tullen vapaa-ajan kengissä saa olla reilusti vartta.
Clarks


Mausta kokonaisuus rohkeasti asusteilla: myös mies saa kiinnostavuutta pukeutumiseen hatuista, kaulahuiveista ja laukuista. Unohda pipot vielä toistaiseksi – niitä ehtii kyllä pitää myöhemminkin syksyllä. Muista myös laadukas vyö, joka kruunaa pienellä vaivalla kokonaisuuden.

NAHKAKENGÄT TEKEVÄT MIEHEN
Mitä pidemmälle syksyä mennään, nähdään tennareiden rinnalla myös kunnon nahkakenkiä. Myös nahkaisissa kävelykengissä saa olla sporttisia vaikutteita. Kenkien ajankohtaisin väri tänä syksynä on ruskea. Nahkakengät patinoituvat kauniisti ja pysyvät muodossaan alkusyksyn sateissa, kun muistat suojata ne ennen käyttöönottoa ja rasvata säännöllisesti.
Rieker
Lisätietoja kengistä kookenka.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti